23 Ocak 2011 Pazar

Me Doll'unuzu harika göstermenin püf noktaları

İŞTE ME-DOLL'ÜNÜZÜ MÜKEMMEL GÖSTERMENİN PÜF NOKTALARI:)Me-Doll'ünüz için buğday ten ve açık renkli bir saç seçtiyseniz eğer en uygun renkler toz pembe, bebek mavisi, gri-mavi, lila, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili tonlarında kıyafetler Kaçının!: Elektrik mavisi ve koyu kırmızı yüzünüze yakın kullanmanız halinde çok sert bir etki yaratır.yani atkı,fular ve tokalarınızı bu tonlarda kesinlikle kullanmayın
AÇIK TEN-KAHVERENGİ SAÇ En uygun renkler Yeşilin açık tonları ile saman sarısı, kavuniçi, kayısı rengi, mercan ve gri-mavi. Kaçının! Toprak sarısı ve haki -yüzünüze yakın kullanmanız halinde- teninizdeki ışıltıyı alır.
AÇIK TEN-SİYAH SAÇ En uygun renkler Pembe ve mavinin tüm tonları ile mor ve siyah. Kaçının! Kiremit kırmızısı, tunç ve doreli renkler sarı içerdikleri için saç ve ten renginizi donuklaştırır.
BUĞDAY TEN-KAHVERENGİ SAÇ En uygun renkler Kırmızı ve yeşil tonları ile kavuniçi, kiremit rengi, doreli bej, toprak sarısı ve turkuaz. Kaçının!Maviye çalan tonlar, fuşya, duman grisi gibi renkler içlerinde dore tonları barındırmadıkları için saç ve ten renkleriniz için fazla soğuk:)
EVET KIZLAR İŞTE BUNLAR SADECE BİRKAÇ İPUCU.UNUTMAYIN;STARPOİNTİMİZ  NE OLURSA OLSUN GÜZEL VE FARKLI  GÖRÜNMEK BİZİM ELİMİZDE,SİZCE DE BÖYLE DEĞİL Mİ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder