8 Şubat 2011 Salı

Bu ayın demode/moda şeyleri ve bir süpriz ;)

Moda:
-Assortie'nin şanslı bir sene geçirmek isteyenler için hazırladığı Luck Numbers koleksyonu bu ay çok ama çok moda !

-Bu kışın belki de en moda ürünü,mikrodalga fırında ısıtılan çoraplar...Yanlış duymadınız! buldumbuldum.com da (reklam olmasın :D) satılan bu çoraplar ayaklarını çook ısıtacak !

-Orjinal,eğlenceli ve bir o kadar da farklı bir çantaya sahip olmak istiyorsan Divarese'nin "Piura by Zeynep Korel for Divarese"koleksyonunu mutlaka görmelisin !

-İç çamaşır markası Ten'in son buluşu iz yapmayan iç çamaşırları şubat ayının en favori ürünlerinden.Benden söylemesi rahatlık Ten'den sorulur ;)


Demode:
-Bu ay tüm bağcıklardan kurtuluyoruz ! :)Özellikle bilekte biten bağcıklı botlar bu ayın en demode parçaları.Tabii dize uzanan çizmelerle birlikte !

-2010 yılında çok modaydı ama artık fena baydı.Neden mi bahsediyorum?Renkli ojelerden tabii !Mavisi yeşili derken bu şubat ayından itibaren demodeler listeme girdi vallahi ! :)

-Birkaç ay önce hayatımıza giren çikolata kaplı meyveler,özel kutlamaların vazgeçilmesiydi.Ama tadına doyulmaz pastalar bu ay atağa geçti ve meyve sepetlerinin sultanlığı bitti.Şöyle güzel bir pasta gibisi yok değil mi ?! :)

İşte Süprizim :)

Me-Doll'unuz için harika bir göz makyajı !
Açık renk göz farını kirpik çizgisinden kaş kemiğine kadar uygulayın.Koyu renk tonunu göz kapaklarınızın dış kenarlarına dağıtarak ve kalan yere uygulayarak harika ve dumansı bakışlara sahip olun !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder